15 Kasım 2013

Natur Vital Silver Şampuan

Sarı saç aşıklarına sesleniyorum,

Sarı saçı seven ama açıpta çiğ sarılar, turuncumsu tonlarla karşılaşan bayanlar, yeni tanıştığım ve size de tanıtmak istediğim bi üründen bahsedeceğim.

Saçımı bi hata yapıp boyadım. Aslında boyatmak gibi bi düşüncem yoktu, çünkü kendi saç rengimi çok seviyordum. Neyse, bildiğiniz gibi yada belki başınıza gelmiş olabilir, platin renk saç yada sarı saç isteyenler boyayarak yada açıcı kullanarak saçlarını sarı yapayım derken Amanın!! bu turuncuda nerden çıktı olur. Tabi böyle olunca noluyor, saçlar yeniden işlem görüyor ama sonra, yeni saçlarınız hiç görmediğiniz kadar yıpramış oluyor. Ha bide istediğiniz saça kavuşmanız da  malum.

maisecret7.blogspot.com



Natur Viltal Silver Şampuan, adında anlaşılacağı gibi organik bir ürün ve hem kadın hem erkek kullanabiliyor. Aslında bu şampuan beyaz ve gri saçları parlak bi hale getirip bakımlı bi görünüm elde etmek için kullanıyor. Bu konuda kır saçlı erkeklere tavsiye ediyorum. Çünkü, erkekler için bu tarz şampuanlar mevcut ve çok pahalılar oyüzden bu işinizi görür gibime geliyor.

Şampuanın bir diğer özelliğide sarı ve turuncu tonu nötrlize etmesi. İşte bize dokunan kısmı burası bayanlar. Hani şu çiğ sarılar varya işte onlar defolup gidiyor. Saçınızı normal şampuanla olduğu gibi ıslatıp uyguluyoruz ve bikaç dakika bekleyip bol suyla duruluyoruz. Kokusuna bayılcaksınız blueberryli ve kalıcı hiç gitmiyor. Blueberry demişken blueberrynin rengi gibi bi renge sahip mor mavi gibi koyumu koyu bi renk, ama çok hoş.

Bu şampuan Türkiye'de pek bilinmiyor sanırım bulmakta zorluk çekmiştim ve 40 tlden başlıyordu hepsi. Ancak bitek Natur Vital 23 tldi. Başka bi marka olarak L'Oréal'in var burdan inceleyebilirsiniz.




Ben saçımı açtıktan sonra turuncu bi renk oldu bu şampuanı 5 gündür kullanıyorum ve sonuç;






22 yorum :

  1. peki saçta kuruma yıpratma vs yaptı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hayır kuruluk yada yıpranma olmadı hatta bazen saç kremi sürmeyi unuttuğum zamanlarda bile saçım kolaylıkla taranmıştı.

      Sil
  2. bende senin yorumunu görüp sipariş verdim bugün. hafta içi gelir sanırım. aynı sorun var bende aylardır saçtaki turunculaşma.. boyamayla da bir süre sonra boya akınca turuncular geri geliyor. umarım daha kolay bir çözüm yolu bulmuş olucam =) teşekkür ederim hem cevap için hem de bu konu ile ilgili yazdığın için. internette pek bilgi yok özellikle türkçe sitelerde. son bir sorum daha olacak. belki diğer okuyucular için de yararlı olur. normal şampuan olarak mı kullanıyoruz? yani öncesinde saçı arındırmak için başka bir şampuan daha kullanmaya gerek var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır öncesinde başka bi şampuan kullanmanıza gerek yok kullanıncada göreceksiniz kopurt beni pakize olayları ve mor mor sular akıcak o korkutmasın.

      Sil
    2. Unutmadan arzu ederseniz duştan önce saçınızı nemlendirip uygulayın (boya uygular gibi) 15 dk falan bekletin daha hızlı renk değişimi oluyor.

      Sil
    3. Eger bu urun isime yararsa sana dua edecem cok ihtiyacim var bu urune tesekkurler canm

      Sil
  3. teşekkürler yanıt için çok yardımcı oldunuz=))

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar. Peki yikadiktan sonra renginden ötürü mavilik ya da morluk kaliyor mu saçta? Bir videoda mavimsi kaliyordu bazi bölgeler. Gerci orada kullanilan markayi bilmiyorum ama o kafamı karistirdi acikcasi:) oyle olmuyorsa hic tereddutsuz yapicamm. Saclarim cig su an. Ve oldukca kotu duruyor. Boyle soguk bir sari elde etmek istiyorum bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle bi sorun oluşmadı, sanırım o saç kremi olanı oyuzden biraz morluk kalıyor ama tabi yeniden yıkayınca gidiyor iyi durulanmadığı için oluyor diye düşünüyorum. Ben çok memnun kalmıştım duzenli ve uzun süre kullanmak gerek iyi sonuç almak için.

      Sil
  5. saçınızın rengi çok güzel olmuş. bende sarı yapıcam diye turuncu oldum gerçi benimki sizin turuncuya oranla daha koyu. kullansam aynı sonucu elde edermiyim? bide saçlarım çok çabuk uzuyor diplerim gelince ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Saçınız daha koyuysa turunculuk gittiğinde açık kumral bi renk olacağını düşünüyorum yani tahmini olarak söylüyorum görmediğim için. Dip boyası yapmak istemiyorsanız ombre saç rengini öneriyorum.

      Sil
  6. Arkadaşlar merhaba,
    Öncelikle sayın Maisecret sizlere ürünümüzü denediğiniz ve tavsiye ettiğiniz için teşekkür etmekle birlikte ayrıca memunniyetinizden dolayı da çok memnun olduk. Natur Vital bir İspanya firması olmakla birlikte Türkiye satışını firmamız olan NETKOZ DIŞ TİC. VE PAZ.LTD.ŞTİ. yapmaktadır. Natur Vital son derece sağlıklı isminden de anlaşılacağı üzere Natural olan bir üründür. Aslında kolaylıkla bulabileceğiniz bir üründür. Eğer ürünlerimize ulaşmakta zorluk çekerseniz seve seve yönlendirmekten mutluluk duyarız. Bizim ile irtibata geçmek isterseniz netkoz@hotmail.com yada akupucu@netkoz.com.tr adresinden ulaşabilir ve farklı saç bakım ürünlerimiz ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Bu arada diğer ürünlerimizi de görmek ve araştırmak isterseniz websitemiz sizlere yardımcı olacaktır www.netkoz.com.tr iyi günler dileriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedemek, dogallık kazandı. Satış sitesi olmasına sevindim çünkü fazla bi ürüne ulaşamamıştım ama şimdi bakabileceğim bi adres var, Teeşekkürler..

      Sil
    2. saçlarımı mahvetti bu ürün siz nasıl insanlarsınız size guvenıp aldık URUNU URETEN FIRMA SIZE SESLENIYORUM PARA KAZANCAZ DIYE INSANLARIN SACLARININ SAGLIGIYLA OYNUYORSUNUZ HAKKIMI HELAL ETMIYORUM ARKADASLAR SAKIN ALMAYIN BU URUNU DUGUNUM VAR YAZA SACLARIM MAHVOLDU :(

      Sil
    3. Ben sacimin resmini paylasmisim ayrintili aciklama ve yorumlardada bahsetmisim siz sacinizi hangi renkten hangi renge donusecegini sandiniz

      Sil
  7. nereden aldınız acaba?

    YanıtlaSil
  8. 1 kutu şampuanı bitirdim, sürekli kullandım. değil sarıya dönmek zerre değişmedi saçımın rengi üstelik çok yıprattı. üzgünüm memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
  9. benim saçlarımda turuncu ama baya bi açık kullnsam işe yararmı

    YanıtlaSil
  10. AÇIK KUMRAL SAÇIM BEN KULLANSAM SARI YAPARMI?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sarı yapmaz sacınızda turuncu yada dorelik hakimse bunu kaldırır yani kumral renk sac sarı olcagını sanmıyorum

      Sil
  11. Saçlarımi koyu kestane renge boyadım ama sevmedim biraz olsun aksın istiyorum bunun için kullansam etkili olurmu

    YanıtlaSil
  12. Saçlarımi koyu kestane renge boyadım ama sevmedim biraz olsun aksın istiyorum bunun için kullansam etkili olurmu

    YanıtlaSil