22 Haziran 2013

Dünya Kadınlarından Az Bilinen Güzellik Sırları


Biz güzelliğimiz için pek çok yönteme başvuruyoruz ama diğer ülkelerde kadınlar güzelleşmek için neler yapıyor, hiç merak ettiniz mi? İşte dünyanın güzellik sırları...


Hindistan
Eğer siz de kaynak yaptırmanıza gerek kalmadan uzun ve güzel saçlara sahip olmak istiyorsanız Hindistanlı kadınların durulanmayan saç kremi olarak kullandığı hindistancevizi yağını deneyin. Hindistancevizi yağı saçlarınıza olduğu kadar cildinize de yararlıdır. Biraz Hindistan cevizi yağı ile saç derinize masaj yaparak, saç köklerinizin güçlenmesini sağlayabilirsiniz.


İspanya
İspanyalı kadınlar gözlerinin çevresinde oluşan koyu halkalardan patates dilimleri sayesinde kurtuluyorlar! Üstelik bu güzellik sırrı son derece hızlı sonuç veriyor ve ekonomik.


Avustralya
Avustralyalı kadınlar papaya merhemleri ile birçok güzellik sorununa çözüm buluyorlar. Bu çok amaçlı merhem papaya ağacından elde ediliyor ve kan toplanması gibi cilt sorunlarına, güneş yanıklarına, kesiklere, tahrişlere, kıymık batmasına, kurumuş dudaklara ve egzamaya iyi geliyor. Süper model Rosie Huntington- Whiteley bile bu merhemi kullandığını bir röportajında belirtmişti. Türkiye’de bulamazsanız yabancı online satış sitelerinden bu ürünü temin edebilirsiniz.


Dominik Cumhuriyeti
Dominik Cumhuriyeti’nin kadınları cansız ve donuk saçlar için soda kullanıyorlar. Saçlarını şampuanladıktan ve kremledikten sonra soda ile durulayarak saçlarınızdaki cansızlıktan kurtulabilirsiniz.


Şili
Bu güzellik sırrı un ve üzüm içeriyor. Biraz siyah üzüm alın ve ezin, üzerine 2 yemek kaşığı un ekleyin, bu iki ürünü karıştırın ve bir macun elde edin. Bu macunu yüzünüze uygulayın ve 10 dakika yüzünüzde beklettikten sonra durulayın. Bu, cildinize enerji ve canlılık verecektir.


Japonya
Japonların kamelya çiçeğinin yağı saça, cilde ve tırnaklara iyi geliyor. Beyaz kamelya çiçeğin tohumlarından elde edilen bu yağ, yanıkların ve çatlakların tedavisinde de kullanılıyor.


İtalya
İtalyanlar koyu ve parlak saçları ile meşhurlar ve bunu yoğurt ve zeytinyağını karıştırarak elde ettikleri maskeye borçlular. 1 fincan yoğurdu, 1 çay kaşığı zeytinyağı ile karıştırın ve saçınıza sürün. 5 dakika bekledikten sonra soğuk suyla durulayın.


Fransa
Fransız kadınlar manikürlerini kendileri yaparlar. Tırnaklarını maniküre hazırlamak için önce limonlu bir sıcak suda ellerini bekletip sararan tırnaklarının rengini düzeltirler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder